Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Головному управлінні Національної поліції області вшанували учасників бойових дій на території інших держав
Опубліковано 14 лютого 2019 року о 11:59

Керівництво та особовий склад Головного Управління Нацполіції області зібрались в актовій залі, аби привітати колег, на долю яких випало пройти вогняне горнило бойових дій в «гарячих точках» планети.

З вітальним словом до особового складу поліції, пенсіонерів МВС, яким довелося проходити службу на території інших держав, звернувся начальник ГУНП Сумської області Микола Лушпієнко: «Сьогодні ми по праву пишаємося тими славними синами українського народу, які гідно виконували і виконують службові обов’язки з надання необхідної військової допомоги в різних куточках світу. Шановні колеги – учасники бойових дій! Ви з честю виконали свій інтернаціональний обов’язок. Кожна хвилина вашого життя могла стати для вас останньою. Але вам випало щастя вижити і повернутися до рідної домівки. Велика подяка вам за ваш подвиг, миру вам, міцного здоров’я та благополуччя». Після чого разом з присутніми вшанували пам'ять про тих, хто не дожив до річниці виведення військ з Афганістану.

Від імені керівництва ГУНП області та ветеранської організації присутнім ветеранам, вручили квіти, подяки і почесні грамоти та вручили медаль «30 років вивода військ з Афганістану» Володимиру Кліпі.

Вже традиційно до привітань очільника поліції Сумщини приєднались голови та заступники обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Петро Дяченко, ради пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ, які приймали участь в бойових діях на території інших держав Сергій Скрипник, Української Сумської міської спілки ветеранів Афганістану Юрій Ситниченко та директор Центру обслуговування учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей Тетяна Самолевська.

Урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав продовжились тематичним концертом. Оркестр Головного управління поліції області та незгасаючі пісні на воєнну тематику у виконанні групи «БАГРАМ» нагадали ветеранам «афганської» війни про роки військової служби, про полеглих товаришів і зайвий раз нагадали, що немає більшої цінності, ніж спокійне життя у квітучій країні під мирним небом.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux