Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За останню добу на Сумщині поліція розкрила вісім крадіжок майна громадян
Опубліковано 30 жовтня 2019 року о 12:32

Крадіжки зловмисники скоювали на територіях міста Суми, Сумського, Кролевецького, Конотопського та Краснопільського районів. Цікавили злодіїв, перш за все, побутова техніка, телефони, велосипеди та мототранспорт.

Працівники Сумського районного відділу поліції викрили у скоєнні крадіжки з приватного будинку 32-річного жителя Старого Села. В ході розслідування  встановлено, що три дні тому, зловмисник зламавши навісний замок, проник в приміщення та викрав телевізор і велосипед. Викрадений телевізор поліція у крадія вилучила.

В Сумах поліцейські встановили особу зловмисника, який в ніч на 24 жовтня, з чужого автомобіля ВАЗ-2109 по вулиці Герасима Кондратьєва викрав акумулятор. Ним виявився 23-річний сумчанин. Поліція повідомила чоловікові про підозру у скоєнні злочину. Викрадений акумулятор вилучено.  У Кролевецькому районі працівники поліції розшукали чотирьох хлопців 14-ти, 15-ти та 16-ти років, які кількома днями раніше проникли на територію одного з підприємств райцентру та викрали звідти один кубометр соснової дошки.  Завданий збиток встановлюється.

Вчора ж у Кролевці оперативники поліції затримали 47-річного мешканця села Алтинівка, який ще у серпні викрав моторолер у місцевої жительки. Зловмисника взято під варту.

Працівники Краснопільського відділення поліції розшукали 46-річного мешканця села Верхня Сироватка, який, перебуваючи в гостях у жителя села Глибне Краснопільського району, примудрився викрасти два мобільні телефони. Викрадені речі поліція вилучила.

У Конотопі працівники місцевої поліції затримали 34-річного чоловіка за підозрою у скоєнні ряду крадіжок. Вже доведена його причетність щонайменше до двох крадіжок велосипедів з домоволодінь громадян. Зловмиснику повідомлено про підозри у вчинені злочинів та взято під варту.

За всіма фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.  В залежності від тяжкості скоєних злочинів зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux