Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Сумах працівники поліції охорони затримали молодика, котрий влаштував собі безкоштовний «шопінг»
Опубліковано 30 листопада 2018 року о 15:30

Дії зловмисника помітила охорона супермаркету та викликала наряд поліції охорони. З‘ясувалось, що молодий чоловік, будучи у торгівельному центрі, викрав кілька одиниць найменувань товару. Аби уникнути відповідальності, він влаштував перед правоохоронцями цілу виставу, намагаючись переконати їх у своїй неадекватності через удавану хворобу.

Коли групі реагування поліції охорони надійшов сигнал спрацювання кнопки «ТЕРМІНОВИЙ ВИКЛИК ПОЛІЦІЇ» в одному з міських торгівельних центрів, наряд прибув на місце події буквально за півтори хвилини. В магазині полісменів зустріли працівники місцевої охорони і пояснили: один з відвідувачів, перебуваючи в торгівельній залі, непомітно складав у пакети вподобаний товар, а потім клав пакунки в камеру схову. Його дії зафіксували камери відеоспостереження, тож адміністрація закладу і викликала працівників поліції. Затриманий, 24-річний молодик, аби уникнути відповідальності за скоєне, влаштував цілу виставу: імітував епілептичний напад і втрату свідомості, намагався битися головою об тверді поверхні, кричав погрози як на адресу працівників поліції, так і робітників торгівельного закладу, вимагав викликати лікарів. Викликані медики в складі екіпажу «невідкладної допомоги» перевірили стан його здоров‘я і не знайшли у нього жодного захворювання. Порадивши закінчити «спектакль», лікарі вирушили на інший виклик, а молодика доправили для подальшого опитування та з‘ясувань обставин вчинення крадіжки до Сумського відділу поліції. Що цікаво: добре вдягнутий молодий чоловік, котрий своїм виглядом жодним чином не нагадує людину, що знаходиться у вкрай скрутному фінансовому чи матеріальному становищі, намагався винести товар більше ніж на дві тисячі гривен: зимову брендову шапку, чотири пари рукавичок, два набори для гоління та інші засоби особистої гігієни.

Того ж дня кнопка «ТЕРМІНОВИЙ ВИКЛИК ПОЛІЦІЇ» спрацьовувала ще у двох торгівельно-розважальних закладах. Викликані таким чином наряди реагування затримували нетверезих хуліганів, котрі занадто гучно з‘ясовували стосунки та вчиняли бійку. Наразі за кожним з цих фактів тривають попередні перевірки.

 

Відділ комунікації поліції Сумської області 

(за матріалами Управління поліції охорони Сумської області)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux