Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В поліції Сумщини діє первинна профспілкова організація працівників ГУНП в Сумській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції
Опубліковано 30 серпня 2021 року о 17:09

Професійні спілки наразі є найвпливовішими та наймасовішими громадськими об’єднаннями в державних органах виконавчої влади, які виражають та захищають соціально-трудові інтереси працюючих. Після підписання 4 серпня 2015 року Закону України «Про Національну поліцію» нову епоху в профспілковому русі відкрила Всеукраїнська профспілка Національної поліції, яка розпочала свою роботу 26 грудня 2016 року. Головою профспілки на сьогодні обраний Геннадій Георгієнко.

За ці роки Всеукраїнська профспілка Національної поліції пройшла великий і важкий шлях становлення. Перш за все, зростала чисельність її членів, а також кількість всіх профспілкових ланок профспілкового руху.

Цього року створено Первинну профспілкову організацію працівників ГУНП в Сумській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції, яку очолив Іван Безмен.

Зі слів голови Івана Безмена, профспілка здійснює свою діяльність відповідно до затвердженого Статуту і зосереджує зусилля на виконання основної функції, спрямованої на захист соціальних інтересів і трудових прав членів профспілки.

Діяльність профспілки, більшу частину членів якої складають поліцейські, проходить в тісній співпраці з керівництвом ГУНП в Сумській області. Очільник поліції області Олександр Анохін неодноразово сприяв профспілці у вирішенні статутних завдань щодо захисту поліцейських та дотримання їх прав і гарантій.

Зокрема вжитими в поточному році заходами, за сприяння президії Ради Всеукраїнської профспілки Національної поліції, у тісній співпраці з Міністерством соціальної політики України організовано оздоровлення та відпочинок дітей членів профспілки в дитячих таборах влітку 2021 року, у тому числі державних підприємствах «Український дитячий центр «Молода гвардія» (м. Одеса) та «Міжнародний дитячий центр «Артек» (м. Київ).

На постійній основі проводиться робота щодо заохочення спілчан з нагоди державних та професійних свят, а також вирішення їх нагальних проблемних питань, насамперед шляхом надання матеріальної допомоги.

Нещодавно профспілковим комітетом прийнято рішення щодо додаткового привітання з 30-ю річницею незалежності України 88 спілчан за активну участь у діяльності профспілки у вигляді грошової премії, а також надання 22 батькам-спілчанам, діти яких уперше йдуть до школи, грошових коштів для підготовки першокласників до навчального року.

Підсумовуючи результати діяльності профспілки Іван Безмен окреслив ряд існуючих амбітних планів, які зусиллями Всеукраїнської профспілки Національної поліції найближчим часом планується реалізувати, серед яких впровадження пілотного проєкту «Банк-програма лояльності», у рамках якого кожному члену профспілки буде видано відповідне посвідчення, яке надасть можливість отримувати знижки на покупки у всеукраїнських торгових мережах, а також наголосив, що профспілковий комітет прикладе максимум зусиль, щоб поліпшити умови праці/проходження служби, матеріально-побутового та медичного обслуговування спілчан.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux