Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В обласному управлінні поліції підвели підсумки роботи за п‘ять місяців поточного року
Опубліковано 07 червня 2019 року о 18:24

Учасники колегії проаналізували основні показники роботи поліції Сумської області, зокрема – розкриття наркозлочинів, злочинів проти життя та здоров‘я особи, а також стан дотримання працівниками підрозділів поліції області дисципліни та законності. Крім того, начальник ГУНП області Микола Лушпієнко дав принципову оцінку роботі окремих керівників територіальних підрозділів та окреслив плани роботи на найближчий час.

Засідання колегії за участі керівного складу структурних підрозділів апарату ГУНП та територіальних підрозділів поліції відбулося під головуванням начальника ГУНП області Миколи Лушпієнка.

Як було відзначено на початку робочої зустрічі, зберігається позитивна тенденція в окремих напрямках роботи поліції. Насамперед, це стосується зменшення кількості  скоєних тяжких та особливо тяжких злочинів,  у тому числі - спричинення тяжких тілесних ушкоджень зі смертю потерпілих, розбоїв, крадіжок з помешкань громадян; не допущено зростання вчинених умисних вбивств.  

Розкриті усі зареєстровані у поточному році вчинені тяжкі тілесні ушкодження та зґвалтування. Також підвищилась ефективність розслідування злочинів, пов’язаних із використанням бюджетних коштів, дорожньо-транспортних аварій зі смертю потерпілих, службових злочинів.  

Окрім аналізу результатів діяльності, доповідачі вказали і на проблемні питання та прорахунки у роботі керівників поліції на місцях. У свою чергу, начальник обласної поліції Микола Лушпієнко прийняв рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності кількох керівників територіальних підрозділів, та попередив інших, що в разі невиправлення вказаних недоліків буде розглянуте питання доцільності перебування їх у займаних посадах.

Окремо розглянули питання щодо стану дотримання працівниками підрозділів поліції області дисципліни та законності. Микола Лушпієнко звернув особливу увагу присутніх на необхідність дотримуватись особистої дисципліни всіма, без будь-яких винятків, працівників поліції, де б вони не перебували -  удома, на відпочинку чи на службі.

«Ми маємо захищати Закон, маємо захищати людей, і при цьому кожен правоохоронець повинен бути прикладом для пересічних громадян, особливо – для молоді, - підкреслив Микола Лушпієнко. – Тож ми будемо ретельно перевіряти кожен факт негідної поведінки співробітників як на службі так і поза нею, і в разі підтвердження інформації до винних будуть застосовані суворі заходи впливу».

Завершуючи колегію, начальник ГУНП окреслив плани роботи на найближчий час, закликав підлеглих перейматись найперше проблемами людей і суворо дотримуватись законності у повсякденній діяльності.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux