Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В ГУНП області обговорили результати службової діяльності за минулий рік
Опубліковано 10 січня 2020 року о 12:43

Під час підсумкової колегії в Головному управлінні Національної поліції області підвели підсумки  роботи поліції регіону за 2019 рік, обговорили стан злочинності, проблемні питання щодо забезпечення публічного порядку, а також напрацювали шляхи та методи комплексного усунення виявлених недоліків.

Засідання колегії проходило під головуванням начальника ГУНП в Сумській області Руслана Пиняги за участю членів колегії, керівників структурних підрозділів, відділів та відділень поліції та їх заступників. Порядок денний був побудований таким чином, аби максимально охопити проблемні питання в роботі упродовж звітного періоду.

А розпочалася колегія з оголошення наказів про присвоєння чергового офіцерського звання «полковник поліції» заступнику начальника ГУНП Валерію Строкачу та начальнику Управління кадрового забезпечення Ігорю Поладичу. Новенькі майорські погони отримав заступник начальника Липоводолинського відділення поліції  Дмитро Марков.

Затим перейшли до розгляду робочих питань.

У своєму вступному слові до підлеглих очільник поліції Сумщини подякував всьому особовому складу поліції області за розкриття протягом минулого року цілого ряду тяжких і особливо тяжких злочинів, особливо відзначивши високі показники працівників Охтирського відділу поліції. При цьому Руслан Пиняга окреслив пріоритетні напрямки подальшої діяльності: боротьба з організованою злочинністю, розкриття злочинів проти особи, крадіжок з помешкань громадян, розшук безвісти зниклих осіб, в тому числі - неповнолітніх; а також розкриття злочинів, пов‘язаних з незаконним обігом наркотиків, особливо розповсюдження наркотичних та психотропних речовин через мережу Інтернет.

В  той же час він наголосив і на наявних прорахунках у діяльності окремих територіальних підрозділів поліції, особливу увагу звернувши на оперативність реагування на заяви та повідомлення громадян.

Були заслухані звіти структурних та територіальних керівників підрозділів поліції. Їх робота отримала принципову оцінку керівництва Главку. Відповідно – прийнято ряд рішень дисциплінарного впливу до керівників, які не забезпечили виконання поставлених завдань.

Руслан Пиняга нагадав, що ключовим завданням для правоохоронців залишається захист прав громадян від злочинних посягань, оперативність у розкритті злочинів та ефективне упередження правопорушень.

Тож присутні на колегії детально проаналізували криміногенну ситуацію по кожному району, визначили методи усунення проблемних питань, а також визначили ряд заходів щодо боротьби зі злочинністю, виконання яких дозволить досягнути позитивних результатів роботи.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux