Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Головному управлінні поліції області підвели підсумки роботи за минулий рік
Опубліковано 15 січня 2019 року о 18:00

Під час колегії правоохоронці обговорили стан злочинності, проблемні питання щодо забезпечення публічного порядку, розкриття злочинів та правопорушень. Напрацювали методи та шляхи комплексного усунення виявлених недоліків в оперативно-службовій діяльності,  а також  визначили основні завдання для територіальних підрозділів та галузевих служб поліції на 2019 році.

Засідання колегії проходило під головуванням начальника ГУ НП в Сумській області Миколи Лушпієнка за участю членів колегії, керівників структурних підрозділів, відділів та відділень поліції та їх заступників. Порядок денний був побудований таким чином, аби максимально охопити проблемні питання в роботі упродовж звітного періоду.

А розпочалася колегія з вручення державних нагород. Так, грамоту Верховної Ради України та пам’ятний знак до неї начальник ГУ НП Микола Лушпієнко вручив полковнику поліції Андрію Сердюку, керівнику Сумського районного відділу поліції. Подяку Прем‘єр-міністра України отримав старший сержант поліції Андрій Федченко, поліцейський роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми».

Крім того, очільник поліції Сумщини оголосив наказ про присвоєння чергового офіцерського звання «полковник поліції»  начальнику Управління «КОРД» ГУНП області Володимиру Вараві.

Після чого перейшли до розгляду робочих питань.  

Аналізуючи результати службової діяльності  за минулий рік, Микола Лушпієнко відзначив, що в цілому поліція Сумщини досягла певних успіхів у стабілізації криміногенної ситуації в регіоні.  У той же час він наголосив на наявних прорахунках у діяльності окремих структурних підрозділів поліції, які суттєво вплинули на стан правопорядку в регіоні. Акцентовано увагу на необхідності активізації роботи з розкриття особливо тяжких та тяжких злочинів, розшуку зловмисників, протидії наркозлочинності, здійснення профілактики кримінальних правопорушень відносно соціально-незахищених верств населення, боротьбі із самогоноварінням тощо.

«Рекомендую начальникам служб та підрозділів ретельно проаналізувати результати роботи кожного свого підлеглого і зробити відповідні висновки, - підбив підсумки Микола Лушпієнко. – Це потрібно, в першу чергу, для того, щоб ефективно планувати та організовувати подальшу роботу».

У ході проведення засідання колегії начальник обласної поліції Микола Лушпієнко визначив основні завдання для органів та підрозділів поліції, на яких необхідно акцентувати увагу в 2019 році. Ключовим завданням для правоохоронців залишається максимально ефективне виконання функцій щодо захисту прав громадян від злочинних посягань. І нагадав, що рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності її роботи.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux