Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Головному управлінні поліції області підвели підсумки роботи 10 місяців нинішнього року
Опубліковано 08 листопада 2018 року о 18:43

Під час відеоселекторної колегії за участі керівників всіх територіальних підрозділів поліції області були розглянуті питання з протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку, роботи ізоляторів тимчасового тривання, а також створення та функціонування поліцейських станцій в населених пунктах області.

Відкриваючи засідання колегії, начальник ГУНП області Микола Лушпієнко зазначив: незважаючи на досить високі показники в розкритті злочинів, поліція області не повинна знижувати темпи своєї роботи. Пріоритетними напрямками були й залишаються забезпечення публічної безпеки та порядку в кожному населеному пункті області, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, серед яких скоєння убивств, спричинення тяжких тілесних ушкоджень, вчинення розбійних нападів, пограбувань, шахрайства, крадіжки автотранспорту тощо  Особливу увагу головний полісмен області приділив роботі по розкриттю тяжких, особливо тяжких та резонансних злочинів. Микола Лушпієнко дав принципову оцінку роботі кожного територіального підрозділу поліції області. Двоє з керівників територіальних підрозділів отримали  суворі дисциплінарні стягнення.  Окремо учасники колегії обговорили стан роботи з розкриття та розслідування злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням автотранспорних засобів, а також способи та методі протидії такому виду злочинів.

Крім того, було заслухано питання стосовно  санітарно-гігієнічного, протиепідемічного та комунально-побутового забезпечення умов тримання осіб в ізоляторах тимчасового тримання.  В ході обговорення керівник поліції області підкреслив: незважаючи на певні фінансові проблеми, необхідно створити гідні умови для утримуваних в ІТТ осіб.

Про стан  створення на території області та функціонування  поліцейських станцій доповів заступник начальника ГУНП в області Володимир  Бабич. Він підкреслив:  відкриття та робота таких поліцейських пунктів безпосередньо в селах та селищах дає хороший результат: скорочується час прибуття працівників поліції на виклик, дільничні мають можливість оперативно розкривати злочини «гарячим» слідом, краще відслідковують  обстановку на території свого обслуговування, більше часу приділяється спілкуванню з громадянами, є можливість безпосередньо на місцях працювати з певними категоріями громадян: власниками мисливської зброї, родинними дебоширами, особами, що ведуть антигромадський спосіб життя і схильні до вчинення злочинів тощо. Микола Лушпієнко підкреслив важливість співпраці з громадами. «Ще раз звертаю вашу увагу на необхідність постійно тримати зв‘язок та працювати з головами та депутатами сільських та селищних рад, громадськими активістами. У нас спільна мета - подолати злочинність і забезпечити спокій та порядок на вулицях наших міст і сіл, тож і працювати ми також маємо разом», - наголосив очільник відомства, і нагадав, що головним показником роботи кожного поліцейського залишається рівень довіри людей до нього.

Завершуючи колегію, начальник ГУНП закликав всіх працівників поліції області перейматись насамперед проблемами громадян та суворо дотримуватись законності у своїй повсякденній діяльності.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux