Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Сумах привітали поліцейських офіцерів громади з їх професійним святом
Опубліковано 26 травня 2023 року о 19:07

Сьогодні у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулися урочистості з нагоди відзначення 5-ї річниці Дня поліцейського офіцера громади.


Привітати правоохоронців прийшли начальник поліції Сумщини Петро Токар, його заступник Микола Худенко, Сумський міський голова Олександр Лисенко, представник ОТУ "Суми" Костянтин Утікалко, перший заступник начальника Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Сумській області Андрій Олейніков, представники Управління превентивної діяльності, кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Сумській області та голови територіальних громад області.


Із вступним словом до присутніх звернувся очільник поліції області Петро Токар: «Хочу подякувати кожному із вас за високий професіоналізм, відповідальність і той високий рівень довіри, який ви заслужено здобули серед жителів громад. На вас покладено виключно благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадян. Ваша служба вимагає твердого характеру, практичного досвіду, знань та умінь. З нагоди вашого професійного свята бажаю, щоб удача та професійні успіхи були постійними супутниками життя. Міцного здоров’я і подальших досягнень у нелегкій, але такій потрібний людям службі».


До привітань долучилися Сумський міський голова Олександр Лисенко та перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Сумській області Андрій Олейніков. 


Після чого, за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу, наполегливість та з нагоди відзначення п’ятої річниці запровадження проєкту на території держави кращих поліцейських офіцерів громад було нагороджено Подяками Національної поліції України, грамотами Сумської обласної військової адміністрації та Сумської обласної ради, а також цінними подарунками. 


Крім того, за надійне партнерство, ефективну співпрацю та активну громадянську позицію було нагороджено Подяками та подарунками голів сільських територіальних громад.


Наприкінці, відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Сумській області та Сумською міською територіальною громадою.


Завершився захід звучанням державного гімну України. 


Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux