Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Шостинський районній державній адміністрації обговорили питання встановлення в селах району камер відеонагляду
Опубліковано 27 червня 2019 року о 15:38

Під час зустрічі з головами сільських рад Шосткинського району виконуючий обов’язки заступника начальника відділу поліції Сергій Коверсун наголосив на необхідності встановлення у населених пунктах камер відеонагляду, зображення з яких потрібно вивести до чергової частини Шосткинського відділу поліції. Систему відеонагляду правоохоронці планують використовувати для забезпечення контролю за станом публічної безпеки і порядку, розкриття та розслідування злочинів.

Про технічні можливості та фінансування проекту по встановленню камер відеонагляду у населених пунктах Шосткинського району обговорили на зустрічі з головами сільських та селищних рад. Сергій Коверсун, виконуючий обов’язки заступника начальника Шосткинського відділу поліції зазначив, що система відео нагляду дасть можливість правоохоронцям вдосконалити систему забезпечення контролю за станом публічної безпеки і порядку, розкриття та розслідування злочинів, підвищення ефективності прийняття управлінських рішень при зміні оперативної обстановки в Шосткинському районі. Крім того, реалізація заходів з побудови та розвитку комплексу «Безпечне місто» повинна забезпечити можливість:

- моделювання різних сценаріїв виникнення потенційних загроз безпеки населення та вжиття заходів щодо усунення таких загроз.

- Реєстрації та відстеження повідомлень про можливі події (аварії на підприємствах, у тому числі на транспорті, пожежі, нещасні випадки, ДТП, злочини і т.д.).

- Покращення іміджу поліції і органів місцевого самоврядування.

- Забезпечення органів виконавчої влади ефективними і прозорими інструментами вирішення завдань у сфері забезпечення публічної безпеки та безпеки середовища проживання на основі оптимальної взаємодії органів виконавчої влади, спеціалізованих служб, підприємств, установ та населення.

- Контролю транспортних потоків.

У своєму виступі Сергій Вікторович додав, що додаткову ефективність в роботі поліції будуть мати відеокамери з можливістю розпізнавання номерних знаків автотранспорту та облич людей.

Очільник Шосткинської державної районної адміністрації Віктор Ждаміров повністю підтримав представника поліції. Він розповів присутнім, що програма на території Шосткинського району запрацювала: камери відеонагляду найближчим часом будуть встановлені в смт Вороніж та минулого року був розроблений проект по встановленню семи камер відеонагляду в селі Чапліївка. В інших населених пунктах Шосткинського району вивчаються технічні можливості щодо підключення системи відеонагляду до Інтернету.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux