Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулася нарада
Опубліковано 06 жовтня 2022 року о 18:08

Зустріч пройшла під головуванням очільника поліції Сумщини Сергія Чижа за участі начальника відділу організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНП в Сумській області, старшого інспектора з особливих доручень Управління дотримання прав людини Національної поліції України, начальника Державної установи «Сумський слідчий ізолятор», керівника філії ДУ «Центр охорони здоров’я ДКВС України» в Сумській області, т.в.о. командира РКС ГУНП, а також начальника відділу Сумської обласної прокуратури та регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Сумській області.

Порядок денний був побудований таким чином, щоб максимально охопити проблемні питання, що виникали у роботі підрозділів упродовж поточного року.

На початку наради із вступним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергій Чиж.


Після чого старший інспектор з особливих доручень Управління дотримання прав людини НПУ Євгеній Євтєєв поінформував учасників наради про стан дотримання прав людини в діяльності ІТТ ГУНП та продемонстрував відповідну презентацію. 

Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНП в Сумській області Володимир Білошапка коротко проінформував присутніх про стан роботи підпорядкованих ІТТ, наголосивши як на позитивних напрацюваннях, так і на проблемних питаннях у організації службової діяльності. Також він розповів про заходи, що вживаються задля покращення роботи щодо взаємодії з Державною установою «Сумський слідчий ізолятор».


Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Сумській області Дмитро Бойченко наголосив керівникам ІТТ на безумовному дотриманні прав людини в діяльності підпорядкованих підрозділів.


Начальник відділу Сумської обласної прокуратури Сергій Вакула довів присутнім зміни до кримінального законодавства.


Присутні підвели підсумки роботи ізоляторів тимчасового тримання за 9 місяців поточного року та надали пропозиції щодо вдосконалення службової діяльності цих підрозділів.


Наприкінці наради, очільник поліції Сумщини нагородив медаллю «За високі досягнення ГУНП в Сумській області» Олександра Ковальова, начальника ІТТ № 4 (м. Конотоп).


Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux