Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Сумські поліцейські привітали з Різдвом Христовим дівчинку з багатодітної родини
Опубліковано 06 січня 2023 року о 16:48

Працівники відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності  ГУНП в Сумській області спільно зі співробітниками сектору ювенальної превенції Сумського районного управління поліції відвідали багатодітну родину та вручили подарунки до свята Різдва. 


В українців вже сотні років існує традиція вітати один одного чи не з найвеличнішим і найочікуванішим святом року – Різдвом Христовим. До цього свята готуються по особливому, а люди заздалегідь готують і дарують подарунки близьким і найріднішим. Особливо подарунків чекають діти. Тож сьогодні, у переддень свята, працівники ювенальної превенції відвідали багатодітну родину, що мешкає в селі Нижня Сироватка Сумського району, аби привітати дітей зі святом, вручити їм солодощі, а малій Настуні подарувати ще й  головний  подарунок тюбінг, про який дівчинка давно мріяла.


Анастасії дев’ять років, вона навчається у місцевій школі, і навчається дуже добре. Ким стане, коли виросте, ще не може сказати, але вчитись, – читати, рахувати, малювати, - дівчинці дуже подобається. Тому батьки і старші брати своєю малою пишаються і всіляко підтримують її. А ще Настя допомагає мамі вдома, а у вільний час дуже любить взимку кататись з гірки на санчатах. Щоправда ті нещодавно зламались. Тож подарунок у вигляді великого червоного тюбінга, кошти на придбання якого надав фонд Валерія Созановського, став справжньою знахідкою. А сумські правоохоронці отримали його по пошті та доставили дівчинці прямісінько додому.


Накачавши камеру тюбінгу за допомогою компресора, працівники поліції вручили подарунок щасливій дитині. І не біда, що сніг лиш притрусив землю, попереду ще два місяці зими, а значить і сніг ще буде, говорить мала Настуня. 


Ну, а сьогодні, на Святий вечір, дівчинка разом зі старшим братом, підуть до родичів колядувати та понесуть хрещеним батькам вечерю – кутю з узваром та медом. Тут, на Сумщині, так заведено, тож традицій в родині дотримуються.

 

Мама та дівчинка подякували працівникам поліції за гарний подарунок до свята, а правоохоронці побажали дитині міцного здоров’я та миру. 



Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux