Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Працівники поліції розкрили ряд крадіжок та повернули майно власникам
Опубліковано 03 січня 2020 року о 12:07

Так, по допомогу до правоохоронців звернулась 56-річна жителька Глухова. Вона розповіла, що з будинку її батьків, розташованому в одному з сіл району, невідомий злодій викрав алюмінієвий котел та 2 коси. Працівники поліції з‘ясували, що зникнення майна – справа рук 59-річного місцевого чоловіка.

Правоохоронці Лебединщини встановили, що 32-річний житель району, раніше неодноразово викритий у крадіжках, поцупив частину металевого паркану з обійстя свого 59-річного земляка, що нині проживає в обласному центрі.

Житель Кролевця, бувши на гостинах у своєї приятельки, дочекався, поки господарка відволічеться, та тихцем поцупив бензопилу, електропилу та мотокосу. 

Працівники поліції Липової Долини встановили, що  29-річний житель райцентру обікрав будинок та гараж 53-річного земляка. Вийнявши віконні шибки, молодик проник до приміщень, звідки виніс електроприлади, меблі та одяг.

Через власну необачність постраждала 46-річна жителька с.Погребки Шосткинського району. Вона залишила без нагляду неподалік свого будинку велосипед, чим, власне, й скористалась місцева 43-річна жінка, що «прибрала до рук» чужий ровер.

За даними фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1,2,3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та в більшості випадків вилучила поцуплене майно, яке після завершення слідчих дій буде повернуто власникам.

Правоохоронці знову нагадують громадянам про необхідність більш уважно ставитись до зберігання свого майна. Власникам садових будиночків слід частіше навідуватися до своїх дач. Оскільки громадяни мешкають в них тільки в період садово-городніх робіт, а весь інший час будинки замкнені, то слід потурбуватися, аби злодії не могли проникнути  в середину помешкання. Слід встановити металеві віконниці, які б надійно закривали вікна, вхід оснастити двома дверима, одні з яких – металеві, і потурбуватися про не менш надійний, дворигельний замок, що закривається на 3-4 оберти ключа.

Не слід тримати вдома на видному місці цінності та цінні малогабаритні речі, так сам не слід полишати  свої речі без нагляду чи доручати приглянути за ними  незнайомих або малознайомих осіб.

Будьте уважні та обачні, і вам не доведеться бути жертвою злочину.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux