Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція в рамках операції «Мігрант» посилює боротьбу з нелегальною міграцією
Опубліковано 31 липня 2018 року о 12:07

На цьому наголосив т.в.о. начальника ГУНП в Сумській області Олег Григоров на координаційній нараді з представниками Управління патрульної поліції, міграційної служби, Держпраці, Держприкордонслужби, Служби безпеки України, служби з надзвичайних ситуацій та Нацгвардії. Темою обговорення стала організація проведення на території області загальнодержавних цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері.

Зустріч правоохоронців відбулась в Головному Управлінні Національної поліції під головуванням т.в.о. заступника начальника ГУНП в Сумській області Олега Григорова, який визначив ряд завдань, спрямованих на виявлення та документування правопорушень вказаної категорії.

«Керівництво поліції, усвідомлюючи проблему іноземного криміналітету і нелегальної міграції, ще з 23 липня долучилось до оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», на меті якої виявлення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України», - заявив Олег Григоров. Водночас, він вказав, що під час проведення таких заходів працівниками управління превентивної діяльності, відділу боротьби протидії торгівлі людьми Головного управління Національної поліції області звертається також особлива увага на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують. З метою їх перевірки на причетність до скоєння правопорушень, також проводяться заходи щодо виявлення осіб, які здійснюють незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією області автотранспортом.

Разом з іншими учасниками наради обговорили питання щодо взаємодії під час проведення загальнодержавної операції «Мігрант», з метою належної організації превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень, у тому числі іноземцями та особами без громадянства.

Присутні ознайомились із завданнями та метою проведення даних заходів та пообіцяли поглибити співпрацю з метою виявлення та в подальшому документування вказаних правопорушень іноземцями. А також зазначили, що повністю підтримують ініціативу поліції - посилити співпрацю задля цілеспрямованої роботи та покращення результатів у цьому напрямку роботу.

Відділ комунікації поліції в Сумській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux