Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Сумщини підбила підсумки роботи за п’ять місяців поточного року
Опубліковано 19 червня 2020 року о 18:26

Сьогодні в Головному управлінні поліції відбулась підсумкова колегія, на якій присутні обговорили стан злочинності в регіоні, проблемні питання в роботі територіальних підрозділів та напрацювали шляхи комплексного усунення виявлених недоліків.

Засідання колегії проходило під головуванням начальника ГУ НП в Сумській області Руслана Пиняги, за участі членів колегії та керівників структурних і територіальних підрозділів поліції.

Початок роботи зібрання ознаменувався привітаннями на адресу працівників медичної служби поліції з прийдешнім святом – Днем медичного працівника. В особі керівника Державної установи «Територіального медичного об‘єднання МВС України по Сумській області» Руслан Пиняга  привітав всіх співробітників установи, та побажав їм міцного здоров‘я,  щастя в родинах, успіхів на роботі, натхнення, бадьорості духу, поваги та шани за їх неоціненний труд. До привітань людям у білих халатах долучився і голова ГО «Сумська обласна ветеранська організація Асоціація ветеранів МВС України» Петро Дяченко.

Затим Руслан Пиняга оголосив відповідний наказ та передав двом працівникам вибухотехнічної служби ГУНП в області подяки голови Національної поліції України – за відмінне виконання службових обов‘язків, відданість Присязі і високий професіоналізм, виявлений під час забезпечення законності та правопорядку.

Після цього колегія перейшла до розгляду запланованих питань. Після заслуховування звітів окремих  керівників територіальних підрозділів поліції та аналізу роботи підпорядкованих їм відділів та відділень, керівник ГУНП дав принципову оцінку роботі кожного доповідача. На завершення колегії начальник обласного главку   націлив підлеглих на активізацію роботи з розкриття тяжких злочинів, крадіжок, вуличних грабежів та боротьбу з незаконним обігом зброї і наркотиків тощо. 

Ключовим завданням для правоохоронців залишається максимально ефективне виконання функцій щодо захисту громадян від злочинних посягань, забезпечення правопорядку в регіоні та швидке і ефективне розкриття тяжких, особливо тяжких і таких, що викликають суспільний резонанс, злочинів.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux