Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Сумщини привітали школярів з початком нового навчального року
Опубліковано 01 вересня 2021 року о 11:55

Сьогодні, 1 вересня, шкільні дзвоники запросили тисячі школярів Сумщини до навчальних класів. До багатьох шкіл області сьогодні завітали і працівники поліції, аби привітати дітей з Днем знань та побажати їм успіхів у навчанні та безпечного навчального року.

Для учнів навчальних закладів регіону гості «у погонах» вже давно стали добрими друзями, які кожен рік розділяють з ними свято першого та останнього дзвоника. Поліцейські завжди допомагають дітям долати труднощі, цікавляться дозвіллям, підтримують та надають життєві поради. Тож і сьогодні правоохоронці прийшли до шкіл, аби привітати дітей та нагадати про правила поведінки у громадських місцях, на вулиці та під час проведення дозвілля.

«Діти  це майбутнє нашої країни, і яким воно буде залежить від нас сьогодні. І саме нам, дорослим, дбати про них і допомагати їм. Для того, щоб весела безтурботна пора дитинства була з нашими дітьми довше, - візначив начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області Сергій Тарасенко. - Ми, поліцейські, постійно відвідуємо освітні заклади, проводимо з дітьми різного віку бесіди та лекції з метою донести їм, що таке безпечне середовище, нагадуємо про правила спілкування з однолітками, про безпечну поведінку на дорогах, тощо».

Заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області, начальник відділу діяльності груп реагування Роман Токар, який разом з колегами відвідав сьогодні школу в селі Верхня Сироватка Сумського району, зазначив, що поліція нині проводить комплекс спеціальних заходів під назвою «Увага! Діти на дорозі». Поліцейські орієнтовані на виявлення порушень Правил дорожнього руху водіями, які здійснюють регулярні та нерегулярні перевезення дітей, утримують в неналежному стані свої транспортні засоби, а також на виявлення водіїв, які порушують вимоги дорожніх знаків та розмітки у безпосередній близькості від навчальних закладів, порушують правила стоянки автомобілів.

Працівники поліції проводять і просвітницьку роботу з учнівською молоддю, - додав Роман Токар. - Діти – це наше майбутнє, тож їх безпека завжди буде пріоритетом для поліцейських.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux