Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Сумщини під час президентської виборчої кампанії активно співпрацюватимуть з Громадянською мережею ОПОРА
Опубліковано 05 лютого 2019 року о 15:52

На цьому сьогодні наголосив начальник ГУНП  Микола Лушпієнко під час відеоселекторної наради за участі координатора спостереження громадянської мережі ОПОРА за виборами Президента України у Сумські області. 

В нараді також взяли участь керівники управлінь та відділів обласного апарату, територіальних підрозділів на місцях. Під час зустрічі обговорювались питання тісної  співпраці поліції з представниками Громадянської мережі «Опора» .

Як результат - був опрацьований алгоритм спільних дій  у разі  виявлення порушень виборчого законодавства та реагування на них.

У своїй промові до присутніх Ірина Стегній - координаторка  спостереження громадянської мережі ОПОРА за виборами Президента України у Сумській області, подякувала поліцейським  за  плідну співпрацю і висловила впевненість , що і надалі, діючи спільно, швидко та результативно, вдасться забезпечити дотримання вимог законодавства під час як виборчих перегонів, так і виборчого процесу.

У жвавому діалозі учасники наради обговорили  попередні результати  спільної роботи, розглянули найтиповіші види порушень під час виборчої компанії. Дійшли висновку про необхідність проведення відповідних тренінгів  для правоохоронців, під час яких будуть розглядатися особливості виборчого законодавства та роль поліції в цілому під час передвиборчої кампанії.

Начальник ГУНП області Микола Лушпієнко націлив підлеглих на щоденну співпрацю  з представниками ОПОРИ в  регіонах: «Поліція налаштована на активну співпрацю з ОПОРОЮ.  Спільними зусиллями ми повинні забезпечити законні та чесні вибори на Сумщині. Поліція реагує, і надалі буде  реагувати на всі повідомлення порушення законодавства, і озвучувати їх публічно. Потрібно  інформувати громадян, щоб вони дотримувалися норм закону та були активними і повідомляли про всі наявні факти таких правопорушень».  І підкреслив, що завдання поліції -  запобігти будь-яким порушенням на території обслуговування як під час проведення виборчої компанії, так і в день проведення виборів, аби жителі області могли реалізувати  своє законне право на волевиявлення.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux