Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник липоводолинської поліції Олександр Гресь провів виїзні прийоми громадян у трьох населених пунктах району
Опубліковано 18 листопада 2019 року о 10:36

Всі бажаючі змогли звернутись до керівника поліції району зі своїми скаргами, проблемами та пропозиціями. Сам Олександр Гресь стверджує: робота у даному напрямку дозволяє не лише посилити співпрацю правоохоронців з населенням, а й дізнатись про проблеми громадян та вчасно допомогти у їх вирішенні на місцях.

Можливістю зустрітися з керівником поліції району скористались виконуючі обов’язки старост Беївського старостинського округу Липоводолинської об’єднаної територіальної громади та Капустинського старостинського округу Синівської об’єднаної територіальної громади, саївський сільський голова, директори місцевих загальноосвітніх навчальних закладів, приватні підприємці, місцеві жителі.

Під час розмови з людьми  Олександр Гресь  окреслив пріоритетні напрямки роботи поліції,  наголосив і на необхідності тісної співпраці  та вирішенні першочергових питань в плані забезпечення правопорядку в районі: «Це сприяння роботі поліції органами місцевого самоуправління, керівництвом району, населенням у попередженні вчинення шахрайств, крадіжок особистого майна і сільськогосподарського інвентарю, та ряд інших питань, що перебувають на розгляді по кожному населеному пункту окремо…»

З місцевими підприємцями були обговорені питання дотримання трудового законодавства, організації належної охорони їхнього майна, дотримання чинного законодавства при реалізації алкогольних та тютюнових виробів.

Із директорами загальноосвітніх навчальних закладів розмова йшла про попередження вчинення домашнього насильства відносно неповнолітніх, опрацювали спільний алгоритм дій при виявленні родин, що опинилися у складних життєвих обставинах, організації дозвілля школярів та проведення профілактичної роботи щодо протидії дитячій злочинності.

Олександр Володимирович  уважно вислухав кожного, хто прийшов на прийом. По окремим питанням вдалося знайти рішення на місці, по іншим - інформація була прийнята до уваги, а вирішення питань, з якими до нього зверталися, він взяв на особистий контроль.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux