Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Сумщині поліція затримала чоловіка за убивство своєї співмешканки
Опубліковано 03 грудня 2018 року о 12:22

Подія сталася цими вихідними у Білопіллі. Нетверезий 34-річний чоловік кілька годин бив свою 40-річну співмешканку, аж поки та не померла від множинних внутрішніх ушкоджень. Аби заплутати слідство, зловмисник намагався знищити речові докази. Вжитими заходами поліцейські встановили його причетність до скоєння даного злочину.

До чергової частини  Білопільського відділення поліції зателефонувала одна з жительок містечка і повідомила про раптову смерть своєї невістки. За адресою негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції. З першого погляду правоохоронцям стало зрозуміло, що жінку сильно побили. Згодом експертиза підтвердила підозри слідства: причиною смерті стали чисельні внутрішні пошкодження голови, грудної клітки та черевної порожнини, спричинені побоями.

Під час опитування членів родини 34-річний співмешканець померлої, розповів, що напередодні увечері жінка прийшла добряче напідпитку, і вони посварились. Під час конфлікту він кілька разів штовхнув її, після чого пішов спати, і мовляв, навіть гадки немає, з якої причини та померла.

«Однак слідчі взяли під сумнів його слова, оскільки чоловік плутався у своїх показах, - коментує Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділення поліції. - А коли працівники поліції знайшли замочений у воді закривавлений одяг та заховане після прибирання ганчір‘я,  він під вагою доказів зізнався і розповів, як насправді відбувалися події».

Виявляється, через ревнощі він вчинив сварку, і  кілька годин бив нетверезу дружину, час від часу роблячи короткі перерви для відпочинку. Бив руками, ногами. Бив по голові, в груди, в живіт. А коли зрозумів, що вона вже кільканадцять хвилин як померла, злякався. Аби приховати  сліди злочину, роздягнув і обмив тіло померлої, затим вимив підлогу та прибав у хаті. Телефоном викликав матір, і вже та повідомила до поліції про смерть невістки.

На сьогодні в рамках відкритого за фактом убивства кримінального провадження чоловік затриманий і нині знаходиться під вартою. У відповідністю з санкцією ч.1 ст. 115 КК України йому загрожує ув‘язнення на строк від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux