Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби поліцейські Сумщини розкрили 10 крадіжок та попередили замах іще на одну
Опубліковано 03 квітня 2018 року о 16:15

Правоохоронці не тільки вирахували зловмисників, але й в більшості випадків повернули викрадене їх власникам. А за всіма цими фактами відкрили відповідні кримінальні провадження, в рамках яких слідчі з’ясовують всі обставини скоєних правопорушень. Підозрюваним, в разі доведення їх вини, загрожує кримінальна відповідальність визначена ст. 185 Кримінального кодексу України.

Одразу три крадіжки виробів з металу розкрили поліцейські Сумського районного відділу поліції. В першому випадку, на крадіжці металевих виробів з приватного домогосподарства попався 34-річний односелець потерпілого. А в другому випадку, у скоєнні одразу двох викрадень металевих виробів з двох будинків за місцем мешкання поліцейські викрили 21-річного жителя району.  В усіх трьох випадках правоохоронці не тільки вирахували зловмисників, а й відшукали та повернули викрадене їх власникам.

Ще три факти крадіжок чужого майна, дві з яких в гостях та одну в місцевому кафе, викрили поліцейські Тростянетчини. В перших двох випадках 42-річний гість та інша 45-річна гостя, потягли з гостин мобільний телефон та електром’ясорубку. А в третьому випадку – гаманець з банківськими картками та 700 гривнями готівки поцупив у відвідувача місцевого кафе 52-річний житель Тростянця. Як і в перших трьох випадках, поліцейські вилучили та повернули викрадені речі та готівку потерпілим.

В Охтирському районі дільничний офіцер поліції розкрив крадіжку 1000 гривень у жителя одного з сіл району. Викрадачем виявився 42-річний гість потерпілого, з яким господар помешкання спільно вживали алкоголь. Коли ж власник будинку захмелів та заснув, його приятель покинув гостини, прихопивши із собою чужі гроші. Та витратити всі кошти чоловіку завадив місцевий дільничний, який оперативно вирахував зловмисника та вилучив у нього частину викрадених коштів.

Іще двох крадіїв викрили в Шосткинському районі та обласному центрі. «Здобиччю» зловмисників стали вироби з металу та продукти харчування.

А в Ромнах на спробі обікрасти приватний будинок співробітники кримінальної поліції затримали 21-річного «поціновувала легких грошей».

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux