Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво поліції Сумщини вшанувало пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України
Опубліковано 29 серпня 2021 року о 10:40

Сьогодні в обласному центрі представники влади, керівництво Головного управління Національної поліції в області, військовослужбовці, волонтери та  громадськість зібралися аби віддати шану захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Пам’ятні заходи розпочалися з покладання квітів до пам’ятного знаку на честь бійців, загиблих у зоні АТО. Затим відбулося молитовне служіння на Алеї Слави.

Затим, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергій Зюбаненко та начальник управління кадрового забезпечення Ігор Поладич перейшли до пам’ятника загиблим під час виконання службових обов’язків працівників органів внутрішніх справ. Тут, вшанували пам'ять своїх коллег.

Слова скорботи й шани родинам загиблих висловив начальник управління кадрового забезпечення поліції області Ігор Поладич: «Ми зібрались аби вшанували світлу пам’ять працівників правоохоронних органів, які зберегли вірність Присязі та обов’язку. За мир та спокій громадян віддали найцінніше – своє життя. Дозвольте висловити глибоке співчуття родинам загиблих. Ваш біль ніхто не загоїть, вашу втрату ніхто не заповнить. Ми низько вам вклоняємось за терпіння, за мужність, за високу людську гідність. Пам’ятайте, ви можете розраховувати на нашу підтримку у будь-якій ситуації». 

Зі словами вдячності сім’ям загиблих міліціонерів вручили квіти та матеріальну допомогу.  

Після чого керівництво поліції області та рідні загиблих правоохоронців склали шану та поклали квіти до пам’ятника загиблим під час виконання службових обов’язків працівників органів внутрішніх справ. 

Світла пам’ять загиблим правоохоронцям – захисникам Вітчизни. Вони завжди залишаться поміж нас молодими, чистими душею та сильними духом. 

Крім того, поліцейські разом із вдовами загиблих правоохоронців прийняли участь у заходах, які пройшли в місті Київ, із вшанування пам’яті правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків. 

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux