Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво поліції Сумщини привітало дітей з днем Святого Миколая та прийдешніми Новорічними святами
Опубліковано 17 грудня 2021 року о 15:50

Сьогодні очільник Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергій Чиж, начальник управління кадрового забезпечення Ігор Поладич, керівництво Сумського районного управління поліції, співробітники ювенальної превенції, спеціалісти-вибухотехніки та працівники кінологічного центру завітали з подарунками до дитячого будинку та центру соціально-психологічної реабілітації дітей області, аби привітати малечу із прийдешнім святом Святого Миколая. А у відповідь отримали щирі посмішки та чудову концертну програму.

Працівники поліції Сумщини вже багато років є постійними шефами Сумського дитячого будинку імені Степана Супруна та Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області. Тож в день Святого Миколая, вони, а також представники міської і обласної влади, та багато інших друзів-благодійників, завітали до підшефних.

Діти відтворили на сцені справжню казку – танцювальні номери, вірші, пісні, і звичайно ж сам Святий Миколай подарували глядачам відчуття новорічного  дива.

"Вистава була дійсно казковою.  Дітки подарували нам справжнє свято, за що ми їм дуже вдячні. Одразу розумієш, що в цьому закладі вони отримують турботу й любов, яку так потребують. Я щиро вітаю всіх із прийдешніми святами  і вірю, що кожен з присутніх тут учнів стане у майбутньому достойним громадянином нашої країни. Хочу побажати здоров‘я вам всім, щастя та добробуту, нехай береже вас всіх Господь!», - зазначив Сергій Чиж начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Після святкового концерту діти влаштували з гостями фотосесію, і запросили їх на наступні, новорічні світа.

Наприкінці зустрічі спеціалісти-вибухотехніки показали дітям, який вигляд можуть мати замасковані вибухові пристрої, які бувають на вигляд гранати, міни та  інші боєприпаси, і нагадали «три золоті правила» особистої безпеки при  знаходженні такого предмету.

А працівники кінологічного центру разом зі своїми чотирилапими напарниками влаштували для дітей захоплюючу виставу. Службовий пес  знаходив заховані речі,  виконував команди з загального курсу слухняності та  затримував умовного злочинця. А потім із задоволенням позував з дітьми перед об‘єктивами фотокамер та мобільних.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux