Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво поліції області відвідало бійців Сумського зведеного загону в зоні проведення ООС
Опубліковано 16 грудня 2021 року о 08:59

Вчора керівництво Головного управління Національної поліції в Сумській області відвідало поліцейських Сумщини, які несуть службу на Сході країни.  Вони ознайомились з умовами проживання, перевірили несення служби, а також вручили бійцям грамоти та медалі.

Поліцейські роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» ГУНП області несуть службу на Сході країни від самого початку бойових дій.

Вони забезпечують охорону публічного порядку та роботу блок-постів, не даючи змогу завозити на мирну територію зброю, вибухівку, інші заборонені предмети. 

Вчора бійців зведеного загону Сумщини відвідали заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Микола Худенко, начальник управління превентивної діяльності ГУНП Дмитро Заремба та начальник управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП Павло Старостенко.

Вони перевірили стан несення служби бійцями зведеного загону ГУНП, умови проживання співробітників поліції Сумщини, їх харчування, поцікавилися наявними проблемами, провели контроль несення служби поліцейськими на блок-постах, оглянули робочі приміщення та кімнати відпочинку.

Микола Худенко передав бійцям вітання з рідної Сумщини та, від імені начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергія Чижа, за самовіддане служіння українському народові, зразкове виконання службових обов’язків нагородив кращих бійців медалями та почесними грамотами.

Крім того, гості передали до підрозділу автомобіль Рено Дастер, який допоможе правоохоронцям у подальшій службі.

«Я вірю у вас, у вашу мужність та силу духу, принциповість, об‘єктивність, людяність та щирість. І сподіваюсь, що ви й надалі будете достойно підтримувати авторитет сумських правоохоронців. Бажаю вам міцного здоров‘я, добробуту в родинах, надійного товариського плеча та безмежної віри у майбутнє нашої країни та нашого народу», – зазначив Микала Худенко, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux