Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівники поліції області обговорили робочі питання
Опубліковано 21 червня 2022 року о 14:03

Сьогодні, у Головному управлінні Національної поліції Сумщини відбулася нарада керівництва поліції області.

Нараді пройшла під головуванням начальника ГУНП Сергія Чижа, за участю його заступників, начальників структурних та територіальних підрозділів поліції області. 

На початку наради очільник поліції області за плідну співпрацю, виховання майбутніх поліцейських, важливий внесок у розвиток правової держави Україна та з нагоди Дня народження привітав Директора Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Сергія Лукаша та нагородив його медаллю ГУНП.

За відданість справі, високий професіоналізм, невтомну працю та з нагоди Дня медичного працівника Сергій Чиж нагородив медаллю ГУНП начальника Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Сумській області» Леоніда Дєдкова та оголосив подяки начальнику лікарні  Ірині Полуян, начальнику центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору Олені Балинській, голові військово-лікарської комісії Сергію Кислякову.

За відданість справі служіння українському народові, відданість і відповідальність, зміцнення законності та правопорядку, формування довіри населення до поліції та з нагоди відзначення 99-ї річниці з Дня створення Служби Дільничних Офіцерів було нагороджено цінними подарунками – наручними годинниками, медалями, подяками та грамотами голови Сумської обласної державної адміністрації кращих дільничних офіцерів поліції.

За успішне та сумлінне виконання службового обов’язку, відданість і відповідальність, неоціненний внесок у справу забезпечення охорони прав і свобод людини в умовах дії воєнного стану в Україні та з нагоди створення спецпідрозділу Корпусу оперативно-раптової дії начальник поліції області нагородив кращих співробітників підрозділу медалями ГУНП та оголосив подяки. 

Після чого, учасники наради перейшли до розгляду стану оперативної обстановки на минулому тижні та окремих питань службової діяльності у період воєнного стану. Крім того, присутні обговорили стан виконання вимог Антикорупційної програми НПУ на 2022-2024 роки. 

Під час наради звітували керівники структурних підрозділів ГУНП, визначені у ході обговорення. 

Наприкінці наради Сергій Чиж наголосив присутнім керівникам на необхідності активізації роботи підпорядкованих підрозділів щодо розкриття та розслідування злочинів, насамперед на пріоритетних напрямах. 

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux