Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби в Сумах сталися три ДТП – поліція проводить перевірки причин та обставин кожної аварії
Опубліковано 01 грудня 2020 року о 11:10

В результаті трьох дорожньо-транспортних пригод постраждали три особи, механічних ушкоджень зазнали п‘ять легковиків.

Перша аварія сталася близько опівдня, на вулиці Героїв Крут. Встановлено, що 22-річний водій не поступився дорогою і збив 73-річну жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину по пішохідному переходу.

В результаті потерпіла з травмами голови, тазу та нижніх кінцівок госпіталізована до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні. Автомобіль вилучений і поміщений на штрафмайданчик.

Друга аварія сталася по вулиці Харківській, о 18:25. Як попередньо з‘ясували працівники  поліції, 43-річний водій легковика ВАЗ-2108, перебуваючи в стані алкогольного сп‘яніння, допустив бокове зіткнення з Toyota RAV4, а коли його авто розвернуло – врізався у Dacia Logan, що рухалась у зустрічному напрямку.

В результаті подвійної аварії  тілесні ушкодження отримав 45-річний пасажир ВАЗівки, якого з серйозними травмами доправили до торокального відділення Сумської обласної клінічної лікарні. Іншим учасникам ДТП викликана бригада «швидкої» надала медичну допомогу без подальшої госпіталізації. «Вісімку» правоохоронці з місця події вилучили та помістили на спеціальну стоянку.

 

Третя аварія в обласному центрі сталася  о 18:30 по вулиці Харитоненка. Будучи за кермом Toyota Auris, 38-річний водій скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка перебігала дорогу поза межами пішохідного переходу.

В результаті зіткнення 32-річна сумчанка  отримала травми правої руки, правої ноги, тазу і нині перебуває під наглядом лікарів нейрохірургічного відділення обласної лікарні. Попередньо ознак сп‘яніння у водія не виявлено. Машина поміщена на штрафмайданчик.

Наразі поліція за кожним з цих фактів відкрила кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України, в рамках яких встановлює причини та обставини аварій.

Правоохоронці знову нагадують водіям та пасажирам про необхідність беззастережно дотримуватись Правил дорожнього руху, не вирушати у дорогу напідпитку і бути передбачливими та обережними.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux