Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«День відкритих дверей» - Сумська філія ХНУВС гостинно запрошує на навчання майбутніх правоохоронців
Опубліковано 19 листопада 2018 року о 10:00

До одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів Сумщини на День відкритих дверей завітала учнівська та студентська молодь як з обласного центру, так і з інших районів нашого регіону. Організатори заходу ознайомили майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до Сумської філії ХНУВС, особливостями навчання, наукової роботи та дозвілля студентів, матеріально-технічною базою і перспективами працевлаштування.

На гостей та відвідувачів очікувала цікава та різнопланова програма, організована спільно з Головним управлінням Національної поліції. З вітальним словом до гостей звернувся Сергій Лукаш, директор Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ. «Щиро сподіваюся, що ваш вибір професії буде свідомий та обдуманий, і ви станете нашими найкращими студентами, а згодом – і найкращими спеціалістами в обраній справі, - зазначив він. – Адже сьогодні наше суспільство розвивається і будується в рамках правової демократичної держави, найперша цінність якої – людина, її права та свободи».

Директор філії коротко ознайомив слухачів з історією створення та розвитку вишу, і детально розповів про особливості вступу та навчання у філії. Він побажав майбутнім абітурієнтам гарного навчання та успіхів у підготовці та складанні зовнішнього незалежного оцінювання, і підкреслив, що завжди радий молодим, завзятим і талановитим молодим людям, котрі прагнуть не тільки особистих успіхів, а й власною працею докласти свій внесок у процвітання суспільства та держави.

Оскільки більша частина випускників вишу працюють саме в правозахисних організаціях та установах, день відкритих дверей відвідали представники правоохоронних органів. Перед відвідувачами виступив Євген Шосталь, начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУ НП в Сумській області. Полісмен розповів про перспективи працевлаштування в органах та підрозділах поліції, порядок вступу на службу до поліції та особливості проходження служби на посадах поліцейських.

Гості, які завітали на свято, мали можливість детально ознайомитися з навчальним закладом. Під час екскурсії організатори продемонстрували криміналістичний кабінет, де  досвідчені викладачі показали окремі прийоми криміналістичної техніки та вміст валізи криміналіста, з якою спеціаліст виїздить на місце вчинення злочину і проводить збір речових доказів. Затим молоді люди могли взяти участь у правових конкурсах та вікторинах і показати вже свої знання на правову тематику.

В одній з навчальних аудиторій розгорнули міні-експозицію зброї та спецспорядження бійці управління «КОРД» ГУ НП в Сумській області.

А на вулиці, перед головним входом до приміщення вишу, співробітники Кінологічного центру поліції області інспектори-кінологи Сергій Компанієць та Владислав Шкромада разом зі своїми вихованцями, німецькими вівчарками Ульфом, У‘Тайсоном та Шварцем, продемонстрували роботу службових собак з виявлення вогнепальної зброї, боєприпасів  та наркотичних засобів.

Продовжилось знайомство з навчальним закладом розважальною програмою: свої творчі здібності у маленькому концерті продемонстрували студенти та працівники філії. Відвідувачам та гостям господарі свята щиро дарували інформаційно-іміджеву продукцію та запрошували до ВУЗу на наступний рік – уже в якості студентів-першокурсників.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux