Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Cумські поліцейські привітали вихованців підшефної школи з днем Святого Миколая
Опубліковано 19 грудня 2019 року о 13:02

Косівщинську школу-інтернат та поліцейських  Сумщини пов‘язують давні дружні стосунки. Понад сімнадцять років правоохоронці опікуються вихованцями цього закладу. Адже дітям з особливими потребами як нікому іншому необхідні додаткова уваги та більш пильна турбота.

З нагоди головного «дитячого» свята року заступник начальника ГУНП області Володимир Бабич, його колега з управління кадрового забезпечення Тамара Прокопенко, разом із представниками Сумського районного відділу поліції завітали до підшефної Косівщинської школи-інтернату з подарунками.

Поліцейські поцікавилися у директора начального закладу Юрія Шевченка умовами навчання, проживання та відпочинку вихованців. Після чого відвідали виставку новорічних поробок, що влаштували учні напередодні дня Святого Миколая, та оглянули приміщення школи-інтернату.  Гості були вражені роботою, що проводить педколектив по вихованню та навчанню малечі, облаштуванням інтер‘єру та наочних матеріалів, розвитком та інтегруванням дітей з особливими потребами у сучасне суспільство. Самі ж вихователі наголошують, що їх дітки  постійно приймають участь у творчих постановках до  різних свят та  заходів. Це дозволяє  школярикам розвиватися творчо, набувати навики спілкування, виступу на публіці – всі ці знання та вміння  мають суттєво допомогти їм у майбутньому житті.

Сьогодні вихованці Косівщинської спеціальної школи-інтернату вкотре довели, що вони хоча й мають особливі потреби, але їх можливості необмежені.

Діти відтворили на сцені справжню казку – танцювальні номери,  Кай, Герда, Снігова королева, і, звісно, сам Святий Миколай подарували глядачам відчуття новорічного  дива.

"Вистава була, як завжди, казковою, - ділиться враженнями  заступник начальника ГУНП  області Володимир Бабич, -  Дітки подарували нам справжнє свято, за що ми їм дуже вдячні. Одразу розумієш, що в цьому закладі вони отримують ту турботу, ту любов, якої так потребують. Я щиро вітаю всіх зі святом  і вірю, що кожен з присутніх тут учнів стане у майбутньому достойним громадянином нашої країни. Кожна маленька душа, кожна дитина хоче від Миколая дива. Хочу вам сказати, що найбільше диво – це ви самі, ваші батьки та вчителі, котрі наперекір всім негараздам роблять для вас неможливе. Тож здоров‘я вам всім, щастя та добробуту, нехай береже вас всіх Господь!»

Наприкінці зустрічі діти влаштували з «шефами» фотосесію, і запросили їх на наступні, новорічні світа.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux