Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Час повертати своє. Долучайся до «Гвардії наступу»!
Опубліковано 17 лютого 2023 року о 15:22

Триває загальнодержавна інформаційна кампанія щодо набору добровольців до  штурмових бригад «Гвардії наступу». Всі бажаючі допомогти ЗСУ визволити свою країну від російських окупантів, можуть приєднатися до спецпідрозділів Національної поліції України, зокрема до новоствореної Об'єднаної штурмової бригади «Лють».


Сьогодні на території Миколаївської територіальної громади, в приміщенні відкритого Центру надання адміністративних послуг розпочалася рекрутингова кампанія, стосовно набору до Об'єднаної штурмової бригади «Лють». 


Прийом анкет продовжується. Будь-який фізично здоровий і морально стійкий громадянин,  віком від 18 до 60 років, який виявив бажання приєднатися до «Гвардії наступу», може особисто звернутися до ЦНАП за адресою, Сумська область, Сумський р-н, смт Миколаївка, бульвар Свободи, 2.  Рекрутинговий центр працює постійно, без вихідних. 


Поліцейський, який знаходиться в ЦНАП, надасть вам вичерпну інформацію щодо набору та подальшого проходження служби. Окрім цього, ви можете заповнити онлайн-анкету самостійно на сайті storm.mvs.gov.ua або звернутись безпосередньо до територіальних підрозділів поліції чи Головного управління Національної поліції в Сумській області.

За додатковою інформацію звертайтесь за телефонами: (0542)667-046 та (0542)667-113.


Нагадаємо, що інформаційна кампанія в Сумській області проводиться на базі  центрів надання адміністративних послуг у містах Суми (вул. Британська, 21), Ромни (вул. Соборна, 13), Охтирка (вул. Незалежності, 5), Конотоп (пр-т Червоної Калини, 13), Шостка (вул. Садовий бульвар, 14) та Білопілля (вул. Старопутивльська, 35).


Час повертати своє. Долучайся до «Гвардії наступу»!


Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Долучайся і перетворюй свою  лють на зброю! Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна. Бригада «Лють» - це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання об’єднаної штурмової бригади “Лють”.


Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux