Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Роменські поліцейські ювенальної превенції приймали на гостинах місцевих школярів
Опубліковано 17 червня 2021 року о 09:47

Із закінченням навчального року учні 1-го класу Роменського ліцею № 1 ім. П.І.Калнишевського відвідали Роменський районний відділ поліції, де на них очікувала цікава екскурсія. Поліцейські приділили увагу кожному з юних гостей, відповіли на всі їх запитання, провели цікаву екскурсію та розповіли про свою непросту службу.

Діти були настільки допитливі та активні, що, ледве переступивши поріг відділу, наперебій стали задавати поліцейським запитання. Проте досвідчені правоохоронці не розгубилися, та своїми якомога детальнішими відповідями задовольнили цікавість школярів. Дітлахи із захопленням, не приховуючи своїх емоцій, пройшлися коридорами райвідділу, зазирнули до службових кабінетів слідчих, дізнались про роботу чергової служби та патрульних поліцейських.

Однак справжнє захоплення викликав у юних гостей службовий автомобіль групи «швидкого реагування». А коли вони дізналися, що їм не лише дозволено оглянути його з середини, а й посидіти, дитячій радості не було меж.

Не менший ентузіазм викликав у дітей виставковий майданчик зі спецзасобами та засобами захисту поліцейського. Дітвора з уважністю слухала та спостерігала за кожним рухом інспектора ювенальної превенції, який демонстрував розбирання-збирання пістолета Макарова. При цьому дітям пояснили, що кожен з представлених засобів не може бути використаним за бажанням працівника поліції – для цього у нього повинні бути законні підстави.

Альона Хуторна та Інна Холод допомагали всім бажаючим «приміряти» на себе роль спорядженого відповідним чином правоохоронця, який виходить на патрулювання вулиць населених пунктів.

Врешті шкільна громада дійшла висновку, що робота поліцейських хоч і цікава, але надто важка та відповідальна, до того ж, виконання деяких завдань пов’язані навіть з ризиком для життя і здоров’я правоохоронців, що необхідно для забезпечення правопорядку. Гості подякували поліцейським за цікаві розповіді та пізнавальні екскурсії, і побажали правоохоронцям завжди щасливо повертатися після нелегкої служби додому.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux