Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Чергового любителя чужого майна викрили поліцейські у Шостці
Опубліковано 13 червня 2020 року о 09:28

Правоохоронці підозрюють раніше судимого чоловіка у вчиненні щонайменше семи крадіжок з підсобних приміщень багатоповерхівок, сараїв та садових будинків містян. Цікавили його овочі, велосипеди, електроінструмент та інше майно, яке можна швидко продати. Поліцейські не тільки викрили зловмисника, а й знайшли та повернули власникам частину викрадених речей. 

Під час проведення комплексних оперативних заходів співробітники кримінального розшуку Шостки встановили раніше судимого за майнові злочини 36-річного жителя Шостки. Останній з осені минулого року займався крадіжками з підсобних та садових приміщень громадян.

Слідством встановлено, що в кінці вересня та в середині жовтня зловмисник проникав до садових будинків містян та викрав звідти бензиновий примус, вироби з металу та овочі. Збиток, спричинений потерпілим діями крадія, склав майже 3 000 гривень.

У листопаді підозрюваний заліз до нежилого будинку свого знайомого. Звідти він забрав пічне устаткування та інші вироби з металу, завдавши товаришу шкоди на 2 000 гривень.

Вже в цьому році злодій став «полювати» на велосипеди. Так, на його рахунку крадіжка чотирьох двоколісних з підсобних приміщень жителів багатоповерхівок. Найбільше від рук зловмисника постраждав 81-річний шосткинець. З сараю пенсіонера підозрюваний викрав, окрім велосипеду, ще й електроінструмент, електроприлади, вироби з металу тощо. Своїми діями злодій наніс збитків старенькому на суму понад 4 000 гривень.

«Підозрюваний ніде не працював, а заробляв собі на життя крадіжками, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Наші співробітники провели розшукові заходи та встановили місця збуту краденого. Під час санкціонованих обшуків  на цих адресах були знайдені та вилучені деякі викрадені речі, які вже повернуті власникам».

У поліції відносно зловмисника було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux